Pod Belvederjem se je razkazoval 61-letni domačin

V nedeljo popoldan so koprski policisti dobili prijavo, da so na plaži pod Belvederjem zadržali moškega, ki je kazal intimne dele telesa. Policisti so izdali plačilni nalog 61-letnemu domačinu, ki se je slekel na plaži.

Fotografija je simbolična Foto: Mirjana Cerin
Fotografija je simbolična Foto: Mirjana Cerin

ISTRA > Danes pon0či je v Izoli neznanec tolkel po ograji prijaviteljeve hiše. 42-letni kršitelj je bil pod vplivom alkohola in s kršitvami, kljub opozorilom, ni prenehal. Odrejeno mu je bilo pridržanje in izdan plačilni nalog. Ker so pri njemu našli manjšo količino prepovedane droge, sledi še hitri postopek.

Z avtobusom se je zabil v avto

V petek popoldan je v Pradah 31-letni voznik šolskega avtobusa pred krožiščem zaradi prekratke varnostne razdalje s sprednjim delom avtobusa trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki ga je peljal 44-letni voznik. Na avtobusu je bilo 11 otrok, eden od njih (star 13 let) je zdrsnil s sedeža in si poškodoval ličnico. Za voznika bo podana kazenska ovadba.

Kolesa so izginila

Na Debelem rtiču je nekdo paru ukradel dve električni kolesi znamke Mirida in Focus. Oškodovana sta za 2000 evrov.

Šest Turkov v kombiju

V soboto o 4. uri so na Sočergi ustavili voznika kombiniranega vozila Opel vivaro, 65-letnega državljana Ukrajine. Prevažal je 6 državljanov Turčije, ki so vstopili v Slovenijo nezakonito. Državljani Turčije so zaprosili za mednarodno zaščito, državljan Ukrajine je bil s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor.


Najbolj brano