Pijana ženska nadlegovala Pirančana in ga tudi fizično napadla

Včeraj ob 00.33 je policiste poklical Pirančan in prijavil, da je k njemu prišla znanka, ki ga nadleguje in noče stran. Policisti so na kraju ugotovili, da ga je znanka v pijanem stanju tudi fizično napadla, ob prihodu policistov na kraj pa ni upoštevala njihovih ukazov, da se umiri, temveč je s kršitvijo še nadaljevala. Policisti so jo pridržali ter izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Preko noči je neznani storilec iz tovornega vozila, ki je bilo parkirano na počivališču na Ravbarkomandi, iztočil 400 litrov goriva in s tem poljsko podjetje oškodoval za 600 evrov.

Spodletela kraja mopeda v Ankaranu

Neznani storilec je ponoči v Ankaranu poskušal ukrasti moped, kar pa mu ni uspelo. Kljub temu je na mopedu poškodoval krmilo in odlomil ogledalo ter s tem lastnika oškodoval za 500 evrov.

Serijski vlomilec v avtomobile v Valdoltri

Včeraj ob 8. uri so policisti prejeli obvestilo o vlomu v več vozil na parkirnem prostoru v Valdoltri. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec vlomil v štiri osebne avtomobile. Zoper storilca bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Ni bil serviser

Včeraj so policisti prejeli tudi dve obvestili občanov, in sicer da jih je na domu obiskal moški, ki se je predstavil kot serviser podjetja Telemach. Ta je z različnimi izgovori želel vstopiti v stanovanjske prostore, vendar mu zaradi nezaupanja občanov to ni uspelo.

Veja padla na glavo

Včeraj okoli 11.30 so prejeli obvestilo o delovni nezgodi v okolici Kopra. 30-letnemu moškemu se je med podiranjem drevesa od debla odlomila debelejša suha veja in mu padla glavo. Moški je sam poklical reševalce, ki so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Vozil prehitro in brez počitka

Policista Postaje prometne policje Koper sta včeraj prejela tudi obvestilo, da po avtocesti iz smeri Ljubljane proti Postojni vozi voznik tovornega vozila španskih registriskih številk, ki vozi hitro in prehiteva ostala vozila. Policista sta ga izsledila in ustavila v Razdrtem. Pri kontroli sta policista ugotovila, da je voznik tovornega vozila s polpriklopnikom, ki lahko vozi z največjo hitrostjo 80 km/h, vozil s hitrostjo kar 119 km/h. Policista sta pri kontroli tahografa ugotovila tudi, da voznik med enim in drugim delovnim dnem ni imel dovolj počitka. Vozniku so izdali globo v višini 300 evrov, prav tako so 300 evrov globe naložili tudi podjetju.

Nadlegoval uslužbenko

V enem od poslovnih prostorov v Piranu je 49-letni moški nadlegoval uslužbenko. Policisti so mu izdali plačilni nalog.


Najbolj brano