Na prehodu za pešce zbil mladoletnico in pobegnil

Na Erjavčevi ulici v Novi Gorici je včeraj ob 21.46 voznik avtomobila zbil mladoletno peško. Policisti so doslej uspeli ugotoviti le, da je mladoletnica prečkala prehod za pešce, ko je iz centra proti italijanski meji pripeljal neznanec, peško zbil na travnato površino in pobegnil. Dekle so na kraju oskrbeli oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica, nato so jo prepustili v domačo oskrbo. Policisti morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nezgode naprošajo, naj jim to sporočijo na telefonsko številko postaje ali se tam osebno zglasijo.

Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija

GORIŠKA > Policisti PP Nova Gorica so včeraj obravnavali tatvino delov iz delovnega stroja, parkiranega ob cesti Gonjače – Vrhovlje pri Kojskem. Ugotovili so, da je nekdo v začetku tedna odprl pokrov motorja in iz izpušnega sistema odvzel tri senzorje za merjenje emisij izpušnih plinov. Okoliščine Policija še preiskuje.

Podrsal ga je

Včeraj so novogoriški policisti imeli delo tudi na parkirišču v Kromberku. Voznik avtomobila je namreč na svojem parkiranem avtomobilu opazil poškodovan prednji odbijač. Policisti so ugotovili, da je avto poškodovala zaenkrat še neznana voznica, ki je s kraja pobegnila. Ko jo bodo izsledili, jo čaka prekrškovni postopek.


Najbolj brano