Na Bovškem izginila kajaka

Včeraj zvečer so policisti prejeli prijavo o tatvini dveh kajakov na Bovškem. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec od sredine lanskega novembra do 10. marca ukradel dva kajaka, vredna 1500 evrov. Kajaka sta bila shranjena v leseni lopi blizu mostu čez reko Sočo pri vasi Čezsoča.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Včeraj, okoli 18.30, so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči s pobegom na območju naselja Plače na Ajdovskem, kjer sta trčila avtomobila. Voznik avtomobila je vozil iz Vipavskega Križa proti naselju Plače. V križišču je z vozilom zavijal desno, pri tem pa je neznani voznik neznanega osebnega avtomobila, ki je vozil za njim, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnja desna vrata njegovega vozila. V prometni nesreči voznik in mlajši sopotnik v vozilu nista bila poškodovana. Neznani voznik vozila, ki na vozilu ni imel nameščenih registrskih tablic, je zapeljal naravnost v smeri naselja Ustje na Ajdovskem, ne da bi drugemu udeležencu nudil ustrezna podatke. Pobeglega voznika policisti še niso izsledili. Policisti naprošajo vse morebitne očividce, ki bi imeli koristne informacije, da pokličejo policiste Policijske postaje Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, (05) 365 72 00, elektronski naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) oz. najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200. Poziv velja tudi vozniku drugega udeleženega vozila.

Kradli gorivo

Danes zjutraj so policisti obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja v Šempetru pri Gorici. Neznanec je od včerajšnjega popoldneva do danes zjutraj iz delovnega stroja ukradel približno 180 litrov dizelskega goriva.

Ukradena torbica

Na sežansko policijsko postajo je včeraj 31-letna državljanka Srbije prijavila tatvino torbice v trgovini. Za trenutek jo je odložila na tla, zatem naj bi izginila. Torbico so kasneje našli pri vozičkih pred trgovino, manjkala je gotovina.

Napihal več kot dva promila

Včeraj, ob 23.30, so na Ulici Vena Pilona v Kopru policisti ustavili osebni avtomobil, ki ga je vozil 38-letni državljan BiH. Opravil je preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,12 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.


Najbolj brano