Izsilil ji je prednost

V naselju Črniče (občina Ajdovščina) včeraj zgodaj zvečer 55-letni voznik pri zavijanju levo (smer Ajdovščina–Nova Gorica) ni upošteval pravil o prednosti v križišču in je izsilil prednost voznici, ki je pravilno pripeljala iz smeri Nove Gorice. V prometni nesreči je bila voznica lažje poškodovana in so jo odpeljali na zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici. Policisti so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Konec tedna je nekdo iz objekta v Ajdovščini (Mirce) ukradel robotsko kosilnico znamke husqvarna. S tem je storilec gospodarski družbi povzročil za okoli 3400 evrov materialna škode. Okoliščine kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.

Iz parkiranih tovornjakov kradli gorivo

Nekdo je konec tedna iz tovornih vozil iztočil oz. ukradel skupno okoli 330 litrov dizelskega goriva in tako gospodarsko družbo oškodoval za okoli 500 evrov. Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Nerodna voznika

Voznik avtomobila je včeraj zvečer pri odcepu za naselje Poče pri srečevanju z drugim vozilom in pri umikanju desno zadel robnik ob vozišču ter poškodoval pnevmatiko in podvozje vozila.

V Cerknem je 57-letni voznik kombija znamke mercedes, državljan Češke, včeraj popoldne zadel stebriček pri zapornici javnega zavoda. Poškodoval je zadnji odbijač in prtljažna vrata kombija ter stebriček.

Preveč se je vživel

Policiste so včeraj ponoči obvestili o kršitvi javnega reda in miru s strani mlajše osebe na eni od javnih prireditev v občini Kanal ob Soči. Posredovati so morali tudi tamkajšnji varnostniki. Policisti bodo zoper kršitelja podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.


Najbolj brano