Največja Eurospinova trgovina v Sloveniji od zdaj v Kopru

Mestna občina Koper ima enega največjih selitvenih prirastov v Sloveniji. To pomeni, da imajo vsi, ki se tja priseljujejo, radi življenje v Kopru. Mesto je v zadnjih nekaj letih doživelo gospodarski preboj in dočakalo novo estetsko podobo. Čuti se, da v tem mestu ljudje radi živijo, radi delajo in pametno nakupujejo. Tudi zato smo se v Eurospinu odločili v Kopru odpreti še eno trgovino. Nova trgovina je od zdaj največja Eurospinova trgovina v Sloveniji.

 Foto: Kaja Brezocnik
Foto: Kaja Brezocnik

Trgovina se nahaja na Šmarski cesti, in sicer na območju t. i. nekdanjega Tomosa. Zavedamo se zgodovinske pomembnosti te lokacije, zato smo še toliko ponosnejši, da prav na tem 9.584 m² velikem zemljišču odpiramo največjo trgovino z največ zelenimi površinami. Kupcem bodo vsak dan od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.00 na voljo polno založene police s kakovostnimi izdelki lastnih blagovnih znamk. Voznikom motornih vozil je na voljo 156 brezplačnih parkirnih mest, od teh 10 za invalide v neposredni bližina obeh vhodov. Kolesarji svoja kolesa lahko parkirajo pod nadstrešnico. Druga Eurospinova trgovina v Kopru dopolnjuje mozaik Eurospinovih trgovin v Sloveniji: »Veseli smo, da smo uspeli odpreti še eno trgovino v Kopru. Ta je zares posebna, ne le zaradi edinstvene lokacije, ampak tudi zaradi skladnega umeščanja v prostor. Kot vse druge Eurospinove trgovine v Sloveniji se tudi ta ponaša z bogato ponudbo kakovostnih izdelkov po nizkih cenah, s širokimi nakupovalnimi ulicami in z obilo naravne svetlobe,« je povedal Borut Švara, direktor prodaje v podjetju Eurospin Eko, d. o. o.

Prerez traku: od leve Aleš Bržan (župan MO Koper), Francesco Fegnani (generalni direktor Eurospin Eko, d.o.o.), Matjaž Komar (izvršni direktor podjetja)

Odprtja nove trgovine se je udeležilo veliko Koprčank in Koprčanov; navdušeni so bili nad slišanim, videnim in predvsem nad okušenim. Vodstvo podjetja je pripravilo slovesnost ob odprtju. Poskrbljeno je bilo za odlično pogostitev, zabavni spremljevalni program z DJ-ritmi, gostje pa so svojo srečo lahko preizkusili na kolesu sreče. Gospod Marko nam je zaupal: »Komaj smo čakali, da se odpre ta Eurospin. Preprosto je priti do njega in ponudba je odlična. V naši družini pogosto nakupujemo v Eurospinu.«

V sklopu odprtja nove trgovine je Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju Eurospin Eko, d. o. o., v imenu podjetja predala ček v višini 2.000,00 EUR Zavodu Modri december Koper (zavod za spodbujanje zavedanja avtizma in Aspergerjevega sindroma). Ček je prevzela direktorica Zavoda Patricija Lovišček: »Kot nevladna organizacija smo odvisni od prijave na razpise in seveda od donaciji, zato smo tudi današnje Eurospinove donacije iskreno veseli. Z njo bomo zagotovo omogočili osebam z avtizmom, torej otrokom, mladostnikom in odraslim, s katerimi delujemo v Zavodu Modri december, kar nekaj dejavnosti, ki so sedaj plačljive. Zato še enkrat hvala Eurospin Slovenija in v imenu zavod Modri december želimo uspešno trgovanje.«

Predaja donacije: na fotografiji direktorica Zavoda Modri december Patricija Lovišček in Natalija Pagon vodja marketinga.

V letu 2024 mineva 20 let, odkar je Eurospin vstopil v slovenski prostor. Nekdaj obrobni diskontni trgovec danes vse bolj pridobiva na vidnosti, veljavi in na ugledu. V podjetju nikakor ne počivajo na lovorikah; nova koprska enota je namreč že 58. trgovina v državi. Zaposlujejo več kot 800 ljudi, ki jim zagotavljajo redno in stabilno zaposlitev z več kot konkurenčnim plačilom. Številna priznanja kakovosti, kot so: izbran produkt trgovskih znamk leta 2024, Best Buy Award, odlični pekovski izdelek 2024 in odlična kakovost, dokazujejo, da na Eurospinovih policah ne domujejo le nizke cene, ampak tudi vrhunska kakovost.

»Prebivalke in prebivalci Mestne občine Koper cenijo kakovost infrastrukture, preživljanje prostega časa na prostem in konkurenčno trgovsko ponudbo. Eurospin je že dolgo časa pomemben gospodarski subjekt v občini, saj ponuja stabilno zaposlitev, kupcem pa nizke cene. V občini pozdravljamo že drugi Eurospin v Kopru in verjamemo, da bo tudi ta enota poslovala odlično,« je poudaril Matjaž Komar, izvršni direktor podjetja, po tem, ko je skupaj s Francescom Fergnanijem, generalnim direktorjem v podjetju Eurospin Eko, d. o. o., in Alešem Bržanom, županom Mestne občine Koper, prerezal trak ob odprtju trgovine.

Ob Eurospinovem 20. jubileju so za vse kupce pripravili rojstnodnevne akcije in ugodnosti. Od 30.5. do 2.9.2024 boste, z nakupi nad 20 €, lahko sodelovali tudi v nagradni igri za čisto novi avto znamke Fiat 500X.


Najbolj brano