(FOTO) Kri ni voda: Nepozabna slovenska misica pokazala svojo 19-letno hčer in ljudje so povsem iz sebe ...

Metka in Alina Albreht sta naravnost čudovita dvojica. Ena je očitno odkrila eliksir večne mladosti, druga pa je podedovala mamin gen za lepoto.

Metka Albreht ostaja ena najbolj nepozabnih slovenskih misic. Foto: Robert Balen
Metka Albreht ostaja ena najbolj nepozabnih slovenskih misic. Foto: Robert Balen

SLOVENIJA > Vemo, v življenju je počela že marsikaj zanimivega in bila pri tem zelo uspešna, a Metka Albreht bo v kolektivnem spominu Slovencev zmeraj tudi ena najlepših, najbolj nepozabnih misic. Krono izbora Miss Slovenije je nosila leta 1993, kasneje je postala ena najbolj iskanih televizijskih stilistk, njeno delovanje v glavnem povezujemo z našo največjo komercialno televizijo. Leta tečejo, Metka pa se vedno bolj zdi ena tistih žensk, ki so očitno odkrile eliksir večne mladosti, saj se je skozi desetletja le zelo malo spremenila, tudi njen prepoznano širok nasmeh žari enako kot v 90-ih.

Te dni je na družbenih omrežjih pokazala sliko svoje hčerke Aline, mnogi so bili osupli, v kako čedno mlado damo je odrasla. Dopolnila je 19 let, kar je s kratkim posvetilom obeležila tudi njena mama. "7.4. Kar devetnajst jih šteje danes. Prehitro gre ta čas. Vse naj, naj rožica moja. Živi življenje!" je pripisala skupni fotografiji ponosna mama, ki jo videvamo tudi na maratonih. Ni ga junaka, ki bi uganil, da bo julija dopolnila 49 let.

Sta si lepotički kaj podobni? Seveda. Tudi hči Alina je izjemno čedna in fotogenična, manekenska kariera ji leži na dlani. Med številnimi ganjenimi, navdušeni komentatorji se je oglasila tudi nekdanja televizijska voditeljica Lili Žagar. "Kot da bi bilo včeraj, ko je še z nama hodila po trgovinah in bila s tabo v garderobi in pripravljala stajlinge. Vse najboljše obema! Čudoviti sta!" je napisala v komentar.


Najbolj brano