Napadel in grozil 71-letnemu očetu

Koprski policisti so danes ponoči posredovali v stanovanju v Izoli, kjer se je 45-letni moški doma sprl in fizično obračunal z 71-letnim očetom, zaradi česar ga je oče odstranil iz stanovanja. Ko so policisti prispeli na kraj, je 45-letnik poskušal vstopiti v stanovanje, prav tako je grozil očetu. Policisti so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga pridržali. Zasegli so mu tudi belo prašnato snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Sledi kazenska ovadba in v primeru, da gre pri beli snovi za prepovedano drogo, tudi hitri postopek.

Fotografija je simbolična

 Foto: Andrej Petelinšek
Fotografija je simbolična  Foto: Andrej Petelinšek

ISTRA > V Kopru so policisti pri 48-letnemu domačinu našli in zasegli manjšo količino rjave grudaste snovi, za katero sumijo, da je heroin. Če bo analiza potrdila, da gre za prepovedano drogo, bodo zoper njega uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

16-letnica poškodovana v prometni nesreči

Ob 20.16 uri se je na izolski obvoznici pripetila prometna nesreča v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. Policisti so ugotovili, da je 20-letni voznik osebnega avtomobila doma iz Izole zapeljal na hitro cesto v smeri Kopra in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v levo odbojno ograjo, nakar je vozilo odbilo in je oplazil še desno odbojno ograjo. V vozilu je bila lažje telesno poškodovana 16-letna sopotnica doma iz okolice Portoroža. Vozniku bodo policisti izdali plačilni nalog.

“Ružil” je po avtih

Na enem od parkirišč v Kopru je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval lak na dveh vozilih in povzročil za 4.000 eur škode.


Najbolj brano