Novi direktor načrtuje preobrat v Cimosu

Novo vodstvo Cimosa - v začetku leta je novi glavni izvršni direktorja postal Andrea Pappagallo - je odločeno, da podjetje spet postavi na pot, ki vodi k stabilnosti in rasti.

Andrea Pappagallo Foto: Jaka Ivancic
Andrea Pappagallo Foto: Jaka Ivancic

KOPER > Andrea Pappagallo v Cimos prinaša bogate izkušnje in strokovno znanje, zlasti iz avtomobilske industrije. kjer se je že dokazal. Z obsežnim mednarodnimi izkušnjami in delom v različnih podjetjih, panogah in na različnih položajih ter v kar nekaj delih sveta od Severne Amerike in Brazilije do Indije, Kitajske in Koreje je Pappagallo pripravljen spodbujati inovacije, operativno odličnost in strateško rast Cimosa.

“Zavedam se, da se podjetje sooča z izzivi, in da morda ni v najboljši formi. Vendar sem skupaj z našo ekipo odločen, da izpeljemo izboljšave in povrnemo stabilnost našemu podjetju,” pravi novi prvi mož Cimosa. Prepričan je, da bodo s predanostjo, vztrajnostjo in skupnimi močmi vseh deležnikov premagali ovire in dosegli po do uspeha.

V Cimosu pravijo, da se je njihovo poslovanje v zadnjem letu in pol, odkar jih je prevzel nemški sklad Mutaresa, precej izboljšalo. Mutares je pomagal obnoviti finančno zdravje in operativno odličnost, hkrati pa je Cimosu zagotovil finančna sredstva v višini več milijonov evrov. To je bilo bistvenega pomena za ponovno vzpostavitev zaupanja z vsemi zainteresiranimi stranmi.

V Cimosu pravijo, da imajo jasno vizijo, kako postati zgodba o uspehu, čeprav pot do tja še ni končana. Nekatere poslovne možnosti pred dokončno odločitvijo še preučujejo.


Najbolj brano