Triletni otok stekel pred avto

Danes popoldan je na urgenco izolske bolnišnice prišla mati s triletnim sinom, ki ga je na parkirišču v Semedeli zbil voznik z avtom. Policisti so ugotovili vse okoliščine in kaznovali mamo.

Tudi na parkiriščih moramo biti previdni. Foto: Zdravko Primožič/FPA
Tudi na parkiriščih moramo biti previdni. Foto: Zdravko Primožič/FPA

KOPER > Koprčanka je danes popoldne prišla na urgenco izolske bolnišnice in pripeljala s seboj triletnega sinka, ki naj bi ga v Kopru na parkirišču zbil voznik z avtom. Iz bolnišnice so poklicali policiste, ti pa so se pogovorili z materjo in ugotovili vse okoliščine nesreče.

Izkazalo se je, da je mati z avtom pripeljala na parkirišče v enosmerni ulici v Semedeli, avto parkirala in iz njega vzela otroka ter ga postavila na tla. Medtem ko je ona še nekaj vzela iz avta, je otrok med dvema parkiranima avtomobiloma stekel na ulico, po kateri je ravno takrat z avtom pripeljal njun sosed. Ta je sicer naglo zavrl, vendar je vseeno fantiča oplazil, tako da je fantič padel na tla, se udaril v glavo in dobil veliko buško.

Ko so policisti ugotovili vse okoliščine, so zoper mamo uvedli hitri postopek zaradi kršitve prometnih predpisov, o dogodku pa bodo obvestili tudi center za socialno delo.


Najbolj brano