Na dan bo prišla skrita resnica

Dinamičen vikend se obeta. Sobotno druženje Sonca in Merkurja s Plutonom vam lahko povzroči kakšne čustvene izbruhe ali pa jih boste deležni sami. Tudi morebitne glavobole ali slabo počutje jim lahko pripišete. V pomoč vam bosta gibanje in delo ter dinamično druženje z naravo.

V nedeljo se zjutraj dovrši prvi krajec, ki vas bo podprl v delu, ki ga želite dokončati ali pri vpeljevanju novih navad. V nedeljo pride tudi Merkur v škorpijona, kar bo prineslo poglobljeno razmišljanje in skrita resnica bo prihajala na plano. Ker v ponedeljek tudi Sonce pride v škorpijona, se boste z lahkoto poglobili v svoj instinkt in intuicijo ter odkrivali globlje plasti svojega življenja. Od torka naprej boste bolj sproščeni z Luno v ribah. V četrtek popoldne boste aktivni, saj Luna preide v ovna. Petek bo tipičen, poln aktivnosti in dobre volje ter želje po druženju.

Sobota 21. oktober

Intenziven dan se obeta. Luna v kozorogu bo sicer mirila vaša čustva, a ker sta tako Sonce kot Merkur močno povezana s Plutonom, bi lahko vse, kar vas muči, preprosto padlo iz vas, in to z močjo. Pazljivo, da ne boste sitni in napadalni za malenkosti. Če pa boste začutili, da ne morete krotiti svoje jeze, najprej nekajkrat globoko vdihnite in se osredotočite na tisto, kar res želite povedati ter recite iz srca. Tako si ne boste ustvarili nepotrebnih težav v odnosih. V vrtnarstvu je čas za korenino, za sajenje, saditev in nego korenovk in gomoljnic. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, dvojčki, device, tehtnice in vodnarji. Barva dneva je svetlo turkizna.

Nedelja 22. oktober

Danes ponoči boste zaradi luninih vplivov morda bolj nemirno spali. Zjutraj je prišla v vodnarja. In ker se je že ob 5.29 zgodil prvi krajec, ko je bila Luna še v kozorogu, boste morda danes še močno delovno naravnani. Merkur je ob 8.49 prišel v škorpijona in vas podpre v razumevanju svojih globljih čustev, pa tudi v iskanju prave resnice. Dobro sta povezana Merkur s Saturnom in Venera z Jupitrom, zato boste morda razdvojeni, ali bi dan preživeli svobodno in se predajali darilom in ljubezni, ali pa bi naredili kaj konkretnega za svoj posel. Odločite se tako, da boste mirni. V vrtnarstvu je čas za cvet, za sajenje, saditev in nego cvetne zelenjave, pa tudi za urejevanje jesenskih cvetnih gredic. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in strelci. Barva dneva je sivkino vijolična.

Ponedeljek 23. oktober

Luna je v altruističnem vodnarju, Sonce pa ob 16.21 pride v znamenje škorpijona. Čas je torej za sprostitev in za nego lastnih energij, pa tudi za humor in prijetno druženje. Ker sta igrivo povezana Merkur in Črna Luna - uporniška Lilith, boste z lahkoto našli ideje za sproščene besede. V vrtnarstvu je čas za cvet, za sajenje, saditev in nego cvetne zelenjave, predvsem saditev cvetače in brokolija, pa tudi za urejevanje jesenskih cvetnih gredic. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device in škorpijoni. Barva dneva je živo oranžna.

Torek 24. oktober

Zjutraj je bila Luna še v vodnarju, ob 10.35 pa je prišla v ribi in vam morda spremenila načrte, ki ste jih imeli zjutraj. Vodnar je namreč zračno znamenje, ki vas spodbuja k hitrim rešitvam, medtem ko vas Luna v ribah spodbuja, da razumete druge in počakate, da so vsi pripravljeni na spremembe. Ker sta Sonce in Saturn dobro povezana, boste lahko današnja spoznanja vnesli v svoje življenje na dolgi rok. V vrtnarstvu je čas za list, za sajenje, saditev in nego listnate zelenjave. Lahko še posejete špinačo, zeleno solato in motovilec, pa tudi rukolo in blitvo. Tudi v prehrano je smiselno dodati več listnate zelenjave, ki vam bo pomagala pri sprostiti telesa in čustev. Najmočnejši vpliv boste čutili levi, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe. Barva dneva je zlata.

Sreda 25. oktober

Dan suverenosti bo potekal mirno in sproščeno z Luno v ribah. Odličen dan je za umetnost vseh vrst in za sprehode v naravo, pa tudi za meditacijo. V vrtnarstvu je čas za list, za sajenje, saditev in nego listnate zelenjave. Tudi v prehrano je smiselno dodati več listnate zelenjave, ki vam bo pomagala pri sprostiti telesa in čustev. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, device, škorpijoni in ribe. Barva dneva je vijolična.

Četrtek 26. oktober

Ponoči ste morda odsanjali nekatere svoje srčne želje, saj so vam to omogočali vplivi Lune. Še vedno je namreč v ribah, ob 12. uri pa pride v ovna in vas podpre v aktivnostih in bolj dinamičnem dogajanju, zato se boste po 12. težko umirili, če ne boste razgibali telesa. Dinamična povezava Sonca in Črne Lune vas bo spodbudila, da boste šli čez meje, ki ste si jih sami nevede postavili. V vrtnarstvu je čas za plod, za sajenje in saditev ter predvsem pobiranje plodovk, kot so paprika, jajčevci, lubenice, melone, bučke ter paradižnik. Plodovke v teh dneh tudi vnesite v večji meri v prehrano. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni in ribe. Barva dneva je magenta.

Petek 27. oktober

Odličen petek se obeta, saj vas Luna v ovnu spodbuja v vseh dinamičnih aktivnostih, sočasno pa vas priganja, da ne ostanete pri dolgočasnih stvareh, temveč se posvetite športu, izletom, pa tudi hitrim nakupom. V vrtnarstvu je čas za plod, za sajenje in saditev ter predvsem pobiranje plodovk, kot so paprika, jajčevci, lubenice, melone, bučke ter paradižnik. Plodovke v teh dneh tudi vnesite v večji meri v prehrano. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, kozorogi in ribe. Barva dneva je bela.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano