Tabor dobil gol v 93. minuti in ostaja zadnji

Potem ko so vodilni trije klubi v 2. slovenski nogometni ligi že v petek opravili svoje delo, se je v 11. krogu tem najbolj približal Triglav, ki je z 2:0 slavil v Velenju.

 Foto: Zdravko Primožič/FPA
Foto: Zdravko Primožič/FPA

Kranjčani za vodilnimi Beltinci zaostajajo za pet točk na četrtem mestu. Točko manj od Triglava imata Bistrica, ki je z 1:0 z enajstmetrovko v 93. minuti odpravila Tabor, in ob tekmi manj Nafta po zmagi proti Biljam s 3:1, pri čemer je Toni Lun Bončina zadel dvakrat. Jadran in Brinje Grosuplje sta igrala 1:1.

V petek so nogometaši Beltincev v gosteh premagali Krko z 2:0 in se povzpeli na prvo mesto lestvice. Luka Pihler in Filip Kosić sta bila strelca za zmagovalce.

Beltinčani imajo točko prednosti (23) pred Gorico in doslej vodilnim Primorjem (22). Novogoričani so z 2:1 premagali Fužinar, potem ko je odločilni gol v 62. minuti dosegel Luka Baruca. Sicer še vedno neporaženo Primorje pa je igralo le 0:0 proti Iliriji v Ljubljani.

Ostale primorske ekipe so uvrščene takole: Jadran Dekani (13 točk) je osmi, Bilje (12) devete, Tolmin (7) je predzadnji, Tabor Sežana (4) pa zadnji. V nedeljo bosta 11, krog z medsebojnim obračunom sklenila Dravinja in Tolmin.


Najbolj brano