Denarnica v vozičku ni bila varna pred tatom

Včeraj je v sežanski trgovini moški odložil torbico v nakupovalni voziček, a mu je nekdo iz nje ukradel denarnico. Tako je ostal brez gotovine, bančnih kartic in dokumentov. Tudi v Kozini je nekdo ženski iz torbice, ki jo je odložila v nakupovalni voziček, ukradel denarnico, ostala je brez denarja in dokumentov.

Fotografija je simbolična. Foto: Sta
Fotografija je simbolična. Foto: Sta

PRIMORSKA > Včeraj ob 7.50 so v Izoli ustavili 65-letnega voznika avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,23 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Iz avta izmaknil torbico

V Divači je nekdo izkoristil nepazljivost oškodovanca in mu iz odklenjenega tovornega vozila s sedeža ukradel ročno torbico, v kateri je imel vse osebne dokumente in bančne kartice ter ključe osebnega avtomobila.

Vozila sta pijana

Včeraj popoldne so v Izoli ustavili 49-letnega voznika avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,59 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 1. uri so v Hraščah ustavili 40-letnega voznika avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,27 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, hitri test za droge pa je bil pozitiven na amfetamine. Odredili so mu strokovni pregled, sledi obdolžilni predlog.


Najbolj brano