Na gradbišču ceste poškodovan delavec

Policiste so danes ob 12.53 obvestili, da se je med delom na gradbišču ceste med naseljem Bilje in Bukovico poškodoval 43–letni delavec, državljan Kosova. Utrpel je poškodbo nog. Poškodovancu so zdravniško pomoč nudili v šempetrski bolnišnici. Glede na prve ugotovitve so policisti tujo krivdo izključili in nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine delovne nesreče.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Policisti so danes malo pred 12.30 obravnavali ugriz psa na območju naselja Kneža v občini Tolmin. Pes je v roko ugriznil 41–letno žensko in jo poškodoval. Na kraj so prišli reševalci. O ugrizu psa so policisti obvestili tudi veterinarsko inšpekcijsko službo. Policisti bodo zoper lastnika psa uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve določil zakona o varstvu živali.

Moškemu zasegli konopljo

Policisti so sinoči v Idriji 30–letnemu moškemu zasegli manjšo PVC vrečko z vsebino posušenih rastlinskih delcev zeleno rjave barve zaradi suma, da gre za konopljo. Če bo analiza potrdila, da gre za prepovedano drogo, bodo zoper moškega uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve določb zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.


Najbolj brano