Z avtom, v katerem sta bila dva otroka, v zid

Včeraj, ob 16. uri, je v Hrvatinih 38-letna voznica z osebnim avtomobilom zapeljala desno izven vozišča, kjer je trčila v kamniti zid. V vozilu sta bila še dva otroka. Vsi trije so poškodovani, reševalci so jih odpeljali v izolsko bolnišnico.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Včeraj, ob 9. uri, so policisti v Podgradu ustavili osebni avtomobil znamke VW golf, ki ga je vozil 22-letni državljan Albanije z urejenim statusom v Italiji. V vozilu so bili še trije državljani Albanije, ki so prišli v Slovenijo nezakonito. Vozniku sledi kazenska ovadba.

Kupil zlato, ki ga ni bilo

Policisti obravnavajo goljufijo pri nakupu zlata preko spleta. Oškodovanec je opravil nakup, zlata pa ni dobil. Zadevo policisti intenzivno preiskujejo in ponovno pozivajo k previdnosti pri nakupih preko spleta.

V Kopru izginili dve gileri runner

V Kopru je nekdo ukradel moped znamke gilera runner z registrsko številko: KPKJ-51, črne barve, vreden 1500 evrov.

Ponoči pa je v Kopru izginila še ena gilera runner, rdeče barve, z reg. štev. KP TT-82 in vredna prav tako 1500 evrov.

Pregloboko pogledal v kozarec in končal na hladnem

Danes, ob 1.40, so policisti v Pradah ustavili 44-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. 44-letnika so pridržali, sledi mu obdolžilni predlog.

Poškodba pri delu

Danes dopoldne so policisti obravnavali delovno nezgodo v enem od naselij v občini Cerkno, kjer se je pri delu na kombinirani krožni žagi poškodoval domačin. Kasneje so poškodovanca najprej zdravniško oskrbeli v Zdravstveni postaji Cerkno, nato pa so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policisti so glede na vse ugotovitve tujo krivdo izključili in bodo o varnostnem dogodku s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.


Najbolj brano