Na Titovem trgu brunch v družbi starodobnikov in Primorskih novic

Na Titovem trgu se v soboto, 18. marca, obeta pestro dopoldansko dogajanje: obiskovalci si bodo lahko ob branju Primorskih novic privoščili pozni zajtrk oziroma brunch, na ogled pa se bo postavilo več kot 80 starodobnikov.

S tradicionalnim srečanjem starodobnikov bo društvo Adria 
Classic Koper odprlo sezono užitkarskih voženj.  Foto: Matia Ščukovt
S tradicionalnim srečanjem starodobnikov bo društvo Adria Classic Koper odprlo sezono užitkarskih voženj.  Foto: Matia Ščukovt

KOPER > Brunch na trgu in starodobniški klepet ob kavi. Tako so v Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper in Društvu Adria Classic Koper naslovili dogodek, ki ga skupaj pripravljajo v soboto dopoldan. Na Titovem trgu in Verdijevi ulici se bo med 8.30 in 12. uro zbralo več kot 80 starodobnih vozil, njihovi lastniki pa bodo z veseljem poklepetali z vsemi, ki jih bodo zanimale podrobnosti o jeklenih lepotcih. Tradicionalno srečanje, tokrat poimenovano Skok 2023, pomeni tudi odprtje sezone užitkarskih voženj.

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper bo medtem poskrbel za pozni zajtrk, oziroma brunch, v okviru katerega se bodo predstavili lokalni ponudniki s svojimi produkti, ki so na prodaj v trgovinici Turistično-informacijskega centra v Pretorski palači.

Na svoj račun boste prišli tudi vsi, ki ob sobotni jutranji kavi in zajtrku poprimete za časopis, saj se z vintage bralnim kotičkom dogodku pridružujemo tudi Primorske novice.


Najbolj brano