Vrača se nostalgija!

Na veselje nostalgikov, ki se še spomnijo časov stoenk, cikcak zajčkov, čigumov bazoka, Pingo soka in rubikovih kock, bo v ponedeljek začela predvajati nova radijska postaja - RADIO 1 80.

SLOVENIJA > V glasbenem programu bo kajpak slišati samo hite iz 80. let, večina govornega programa bo posvečena obujanju spominov in nostalgije, poslušalci pa bodo na tekočem z aktualnimi informacijami, novicami, vremenom in prometom.

“Že kar nekaj zadnjih let spremljamo trend dvigovanja priljubljenosti glasbe 80. let. Zato smo se odločili, da eni izmed naših najmlajših radijskih postaj, Radiu 2, damo novo identiteto. S tem se bo družina Radia 1 povečala in svojim poslušalcem ponudila dodatni razlog, da ostanejo na naših frekvencah. Radio 1 80 deluje pod okriljem znamke Radia 1, vendar bo imel čisto samostojen program,” so povedali odgovorni.

“Nova radijska postaja Radio 1 80 ponuja poslušalcem, ki pogrešajo to glasbeno zvrst, točno tisto, kar si želijo. Voditelji vam bodo v kratkih moderacijah zaupali številne podrobnosti o vaših najljubših skladbah iz 80. let, ki jih že dolgo niste slišali,” je povedala urednica Mojca Pušlar. Od 6. do 10. ure bo poslušalce zbujal Matjaž Lovše, od 10. do 15. ure se bo z njimi družila Sanja Brezočnik, od 15. do 18. ure pa Igor Kukovec.

Radijska postaja Radio 1 80 je preko tehnologije DAB in spleta slišna po vsej Sloveniji, preko frekvence 92,6 MHz pa v Ljubljani.


Najbolj brano