Bossmana bo nasledil zavod Zdravljenje Koper

Od tega meseca dalje v ambulanti na Škofijah deluje nov izvajalec družinske medicine. To je Zdravstveni zavod Zdravljenje Koper, ki bo nasledil zdravnika Petra Bossmana.

V ambulanti na Škofijah poslej deluje Zdravstveni zavod Zdravljenje Koper.
V ambulanti na Škofijah poslej deluje Zdravstveni zavod Zdravljenje Koper.  

ŠKOFIJE > Konec decembra se je upokojil dr. Šime Kopilović, ki je dejavnost družinske medicine v koprski občini izvajal pod okriljem koncesionarja Zdravstveni zavod Kopilović Portorož. Kot začasnega prevzemnika koncesije so določili Zdravstveni zavod Zdravljenje Koper, ki bo zdravstveno dejavnost izvajal pretežno na Škofijah. Ustanoviteljica in zastopnica zavoda je Helena Fabris.

Pacienti, ki so opredeljeni pri Šimetu Kopiloviću, in se želijo opredeliti pri začasnem prevzemniku koncesije, morajo to storiti najkasneje do 31. marca. To lahko storijo na sedežu Zdravstvenega zavoda Zdravljenje Koper v Ulici 15. maja 2b oziroma prek telefona 05/933-83-80. Začasni prevzemnik koncesije Zdravstveni zavod Zdravljenje Koper prevzema tudi del programa družinske medicine, ki jo je v ambulanti na Škofijah izvajal Zasebni zdravstveni zavod Peter Bossman. Paciente, ki so se v ambulanti na Škofijah opredelili pri Bossmanu, pozivajo, da se na novo opredelijo pri začasnem prevzemniku.


Najbolj brano