Zalotil ga je pri vlomu

V soboto ponoči je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Portorožu, pri čemer ga je zalotil lastnik. Vlomilec je lastniku zagrozil, zato mu je le-ta izročil 70 evrov gotovine in ročno uro. Storilec je nato s kraja zbežal. Policisti so opravili ogled, o storilcu pa še poizvedujejo.

Fotografija je simbolična Foto: www.BilderBox.com
Fotografija je simbolična Foto: www.BilderBox.com

PRIMORSKA > V petek so koprski policisti intervenirali v enem od gostinskih lokalov, kjer sta se sporekla in nato še stepla 37- in 32-letnik. Ob prihodu policistov na kraj sta se pomirila, kljub temu pa so policisti obema izdali plačilni nalog.

Ukradel je za 5000 evrov nakita

Tudi v Predloki je v soboto ponoči neznanec skozi okno vlomil v hišo in ukradel nakit. Škode je za približno 5000 evrov. policisti so opravili pregled, sledi kazenska ovadba.

Surferja je odneslo predaleč

Pomorski policisti so v soboto okrog poldneva iz morja rešili surferja. 18-letnika, ki ga je zaradi vetra odneslo na odprto, so policisti, nekoliko podhlajenega, s čolnom pripeljali do Pirana. Fant se k sreči ni telesno poškodoval.

Vrtnaril bo s tujim orodjem

V nedeljo je neznanec vlomil v vrtno lopo in ukradel za 450 evrov vrtnega orodja. Zoper storilca bodo podali kazensko ovadbo.


Najbolj brano