Nerodni vlomilec razbil televizor

V Seči je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. V notranjosti je s stene odvijačil televizor in ga odnesel ven, vendar mu je po poti najverjetneje padel. Televizor je ostal na kraju razbit, storilec pa je s kraja pobegnil.

Fotografija je simbolična Foto: www.BilderBox.com
Fotografija je simbolična Foto: www.BilderBox.com

PRIMORSKA > Tudi v Nožedu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pri tem je poškodoval kamero videonadzornega sistema in odvrgel orodje. Policisti so ugotovili, da je ukradel kovance iz predala.

Predvolilni žur

Ob 9. uri so policisti dobili prijavo, da v Ponikvah nekdo predvaja glasno glasbo. Ugotovili so, da glasbo predvaja 46-letni domačin, ki je v postopku celo grozil policistu. Postopek so zaključili s plačilnim nalogom, vendar je moški s kršitvami nadaljeval. Kmalu zatem so ga ustavili, ko je po naselju vozil osebni avtomobil, odrejen preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal 0,58 mg/l. Prepovedali so mu nadaljno vožnjo. Ob 14.35 uri se je isti kršitelj pripeljal z motornim kolesom na PP Sežana, kljub temu, da mu je bila izrečena prepoved vožnje v cestnem prometu. Vozilo so mu zasegli, podali bodo obdolžilni predlog.

Črna pika za Pepelko

V noči na soboto se je v Kazljah razplamtel požar. Zagorel je pomožni objekt zaradi nepazljivo odloženega pepela. Škode je za približno 20.000 evrov, poškodovan ni bil nihče.

Kolesaril za Guinnessa

V Postojni je ob 5.20 padel 36-letni kolesar. Odredili so mu alkotest, ki je pokazal rezultat 1,20 mg/l. Postojnčana so zaradi poškodb odpeljali v ljubljanski klinični center v nadaljnjo obravnavo.

Z mopedom v peško

Na predvolilno soboto je v Portorožu 22-letnik z mopedom na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško. Pri tem sta oba padla in peška se je lažje poškodovala. Povzročitelju so izdali plačilni nalog

Težek dan - težke noge

V noči na nedeljo so policisti v Jagodju 27-letnemu državljanu Italije izmerili hitrost vožnje 163 km/h. Voznik je tako prekoračil hitrost za 73 km/h, zatem pa mu je še preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.54 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 17.12 pa so policisti pri Petrinjah 43-letnemu vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost 158 km/h, ob omejitvi 90 km/h. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

Dolgoprstež na pohodu

Minuli petek je v eni od restavracij v Strunjanu so ženski ukradli torbico, v kateri je imela denarnico z gotovino in karticami.


Najbolj brano