Izkoristite dober vikend

Izkoristite dober vikend in se družite v veselju in sodelovanju. Celoten teden bodo energije napredovale, se krepile, saj je v petek polna Luna, ki nakazuje smisel praznovanja in sodelovanja.

Nekateri dnevi bodo precej naporni, zato ne bodite trmasti in prestrogi do sebe, temveč se raje sprostite in opazujte, kaj vse se dogaja v vas in okoli vas.

Sobota / 6. avgust

Dobra sobota brez pretiranih zvezdnih vplivov vam bo pomagala prisluhniti lastni intuiciji ter instinktu, saj je Luna v škorpijonu in vas bo čez dan spodbujala pri čutenju tudi tistih čustev, ki ste jih sicer pometli pod preprogo. Večer bo bolj sproščen, zabaven in družaben, saj Luna malo po pol sedmi preide v strelca in spodbudi veselje, strast in željo po druženju. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, strelci in ribe.

Nedelja / 7. avgust

Odličen dan za izlete in druženje, saj je Luna v sproščenem strelcu. Vseeno bodite malo pazljivi, da si sami ali vam kdo iz družbe ne pokvari dneva, saj sta močno povezana Mars in Saturn, kar pomeni, da bi kdo želel uveljavljati svojo voljo na vsak način. Lahko se boste znašli tudi v družbi, ki vas bo bolj aktivno sodila. Usmerite se raje v bolj nežno energijo in naravo, ki jo spodbuja povezava Venere in Neptuna. Preživite dan ob vodi ali v priljubljenih kotičkih narave. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek / 8. avgust

Sproščen dan z zanimivim datumom vas bo vodil v spoznanje, česa iz preteklosti ne potrebujete več in kako objeti nekatere bolj nežne kvalitete v vas. Luna je v strelcu in vas bo vodila skozi globlja srčna spoznanja. Odličen dan je za druženja in dogodivščine, vse do večera, ko se lahko tudi čustveno ohladite, pa tudi narava bo postalo bolj nedostopna, saj pride Luna malo po 20.30 v kozoroga. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, strelci in vodnarju.

Torek / 9. avgust

Pripravite se na dan, poln strasti. Kljub Luni v kozorogu se namreč lahko zgodi, da preidejo na plano vaša skrivna hrepenenja ali zatrte strasti. Močno se namreč povežeta Venera in Pluton, kar pomeni, da podzavestne blokade, pa tudi želje vaše Venere lahko dobijo krila. Sočasno boste danes sposobni premakniti gore in začeti tisto, kar je vaša podzavest prej blokirala. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Sreda / 10. avgust

Napet dan se obeta, še posebej če se boste upirali dogajanju in vztrajali v starih zamerah ali lenobi. Možnosti boste imeli, da odkrijete pomembne stvari za svoje poslanstvo, zato bodite delovni, izkoristite Luno v kozorogu, ki vas bo čez dan še spodbujala k natančnosti in marljivosti pri urejevanju česarkoli. Zvečer, ob 20.45, pa Luna preide v vodnarja in se boste lažje sprostili. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, kozorogi in vodnarji.

Četrtek / 11. avgust

Danes pazljivo z elektriko, saj vas bo povezava med Soncem in Uranom lahko pretresla čisto v direktnem pomenu. Izogibajte se tudi stresa ter prevelikih načrtov, saj se lahko vse na hitro postavi na glavo. Povezana sta tudi Mars in Neptun, kar vam bo medlo notranjo moč, da se boste lahko prekomerno jezili in ne boste vedeli zakaj. Luna je v vodnarju in vas bo spodbujala pri hitrih spoznanjih in občutku svobode. Pospravite dom, saj je jutri polna Luna, ki si želi, da polnost praznujete z njo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Petek / 12. avgust

Že zgodaj zjutraj, ob 3.36, se je zgodila polna Luna v vodnarju. Zato ne hitite in se sprostite ter se izogibajte kakršnih koli prepirov, ki jih lahko povzroči povezava Merkurja s Črno uporniško Luno Lilith. Raje razmislite o sebi, kaj je tisto, kar je v vas in trmari pri ohranjanju statusa quo, kljub temu da vam vaša situacija ni najbolj povšeči. Praznujte dan in življenje ter dovolite, da se vam dan odlično razvije. Zvečer, ob 20:44 Luna preide v ribi, kar vas bo bolj povezalo z domišljijo in naravo. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device, vodnarji in ribe.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano