Slabe plati astroloških znamenj

Opisi horoskopskih znamenj vedno zajemajo dobre plati posameznikov, rojenih v njih, tiste malo manj dobre ali celo neugodno se redkeje omenja.Obstaja tudi k alkoholu najbolj nagnjeno znamenje: bik. Foto: unsplash
Obstaja tudi k alkoholu najbolj nagnjeno znamenje: bik. Foto: unsplash

A tudi svoje slabe slastnosti je vedno dobro poznati. Kajti le na ta način jih lahko izboljšamo ali se vsaj potrudimo, da jih ne izražamo preveč močno.

Oven

Pravi bojevnik, ki mora biti vedno prvi. Naklonjen je igricam in spletkam. Ljubi ženske (moške), nanje gleda kot na seksualne objekte, ko jih dobi, jih hitro zavrže. Je velik materialist in ima dobro plačano službo.

Bik

Rad je, pije in spi. Obožuje seks. Je temperamenten, trdoglav in len. Večina je materialistov, zelo so lahko uspešni v politiki, kot vojaki ali ekonomisti. Imajo veliko umetniške žilice, so veliki ustvarjalci.

Dvojčka

So atraktivni, tudi hladni, inteligentni in izjemno nečustveni, samokritični in radi opravljajo druge. Sami sebi so kontradiktorni, danes trdijo nekaj, jutri nekaj drugega. Pogosto so biseksualni.

Rak

Vodni znak, ki ves čas spreminja svoje razpoloženje, se lahko najde v skoraj vsakem poklicu, a si vzame veliko časa, da se odloči za pravega, zato velikokrat lahko postane socialni primer.

Lev

Lahko je pravi diktator, ne prizna svojih napak. Vedno želi biti glavni. Če ima moč, je njegova okolica nastradala. Najbolje ga je pustiti na miru in mu dati prostor za njegovo voljo, da se izognete neprijetnostim.

Devica

Dobra je v vsem, česar se loti, je samokritična, svojeglava in lena. Je materialist, dobrosrčna in impulzivna. Pogosto se pri odločitvah prenagli, nato pa jo morajo iz zagate spraviti prijatelji.

Tehtnica

Je izjemno pristna, ima pa precej neurejen značaj. So dobri prijatelji in so uspešni v lepih in redkih rečeh. So pa tudi veliki potrošniki in muhasti, ker ne vejo, kaj hočejo v življenju, zato so pogosto nevrotični.

Škorpijon

Je depresiven in zelo skrivnosten znak. Skriva pa se za masko zabavljača. Preveč rad eksperimentira z drogo in alkoholom. Je izjemno ljubosumen, impulziven in nagnjen je k samouničevanju.

Strelec

Strelci so navadno filozofi, nori vozniki in hazarderji. Njihova beseda mora biti vedno zadnja. Ne marajo pa discipline in konzervativnosti, pogosto so celo preveč odprti. Večinoma so ateisti, agnostiki.

Kozorog

So materialisti, lahko so leni in trmasti. Če se nečesa lotijo, bodo končali šele, ko bo perfektno. Ne verjamejo v duhovnost. Cinizem in bahavost jima nista tuja, tuje uspehe pa radi pripisujejo sebi.

Vodnar

Znani so po spremenljivi naravi in plitkih čustvih. So odlični prijatelji, a se mnogim zamerijo ravno zaradi svoje iskrenosti in odprtosti. Radi se šalijo. So altruisti. Nagnjeni so k nezvestobi in alkoholu.

Ribi

Mnogokrat se borijo s krizo identitete, protislovji, razdeljenosti na več strani in z spremenljivostjo razpoloženja. To so osebe, ki lahko eksplodirajo na vas ali pa se zjočejo, če udarite na pravo struno.

Neja Kralj, raziskovalka energij


Najbolj brano