S temi besedami privabite denar

Vsi si želimo obilja v obliki ljubezni, zdravja in denarja - prav denar pa je tisti, ki nam daje občutek varnosti in vrednosti, zato je finančno obilje eno izmed najbolj zaželenih. Z urejenimi financami bomo namreč dosegli stopničko višje in se rešili vseh neprijetnih skrbi.

Ste vedeli, da če ves čas razmišljate o denarju in vam je ta celo v breme, to nikakor ne bo okrepilo njegovega pritoka, temveč ga kvečjemu zmanjšalo? Namesto, da bi prejeli več denarja, boste pravzaprav prejeli več položnic, denar pa bo preprosto odtekal z vašega bančnega računa.

Pa se sprehodimo čez prave afirmacije za priklic denarja - te namreč v sebi nosijo določen naboj in so nam v pomoč pri oblikovanju pozitivnih miselnih vzorcev.

Kot vse drugo je tudi pritok denarja odvisen od dogajanja v naših glavi.

Račune plačujem z ljubeznijo

Namesto da bi se tresli pred vsako prispelo položnico, se ozrite okrog sebe in začnite opažati, koliko vsega vam je na voljo, koliko obilja vam pravzaprav daje narava. Začutite, da ste del tega tudi sami in takoj boste začutili, kako se vam sprošča pretok, obilje vseh vrst pa bo začelo teči v vaše življenje.

Denar priteka k meni, pa če to pričakujem ali ne

Denar je energija, ki se kaže v materialni obliki in se kot tak ne podreja zakonitostim fizičnega sveta, ampak zakonitostim energijskega sveta. Ker je velika količina denarja povezana z veliko količino energije, morate z njo ravnati pazljivo - če svojo energijo razmetavate in porabljate za malenkosti, potem boste tako počeli tudi s svojim denarjem.

Sem magnet za denar

Afirmacije ponovite večkrat na dan in ob tem začutite, kako se vam magnetna privlačnost zbere v predelu popka. Poleg magnetne privlačnosti v predelu popka bo v vaše življenje pričel pritekati tudi denar v različnih oblikah.

Ne revež, bogataš!

Pomikam se od miselnosti reveža k miselnosti bogataša in sprememba je opazna tudi na mojem bančnem računu. Pomemben je tudi vaš odnos do denarja - tisti, ki se vsakodnevno borite proti revščini in se trudite, da bi končno “prilezli” na zeleno vejo, v resnici ne razmišljate o tem, kako bi denar dobili, ampak kako bi ga porabili! Energija denarja se odziva na vaše misli in s tem, ko razmišljate o stalnih odhodkih denarja, se bo to tudi dejansko pričelo dogajati.

Hvaležno sprejmem vse, kar mi življenje nameni

Najboljši nasvet je, da z denarjem ravnate kot s svojimi najljubšimi rožami - negujte ga in ga delite z ljubeznijo. Strah pred pomanjkanjem se odraža kot neprestana skrb in nadzor, zato miselno sodelujte z denarjem kot z rožami in sprostite pritisk uma na denarno stanje. Opustite zadrževanje denarja iz strahu, da ga bo zmanjkalo in bodite v harmoniji med dajanjem in sprejemanjem - na ta način bo denar krožil.

Vesel/a sem vsakega daru, ki mi ga prinaša usoda

Ko se zares odprete energijam in se stoodstotno potrudite, pride ta energija nazaj, v obliki denarja in materialnih dobrin. Ko boste v sebi zares začutili to svojo lastno vrednost, jo boste lahko tudi izrazili. V pomoč pri tem pa vam bodo afirmacije - ponavljajte jih, se jim prepustite in kmalu boste začutili magnetno privlačnost, ki bo s sabo prinesla tudi denar.

Neja Kralj, Dobra karma


Najbolj brano