Italijanski božični kotički v prodajalnah KZ Agraria Koper

V prodajalnah KZ Agraria v Kopru, Izoli, Marezigah, Luciji in Brezovici pri Gradinu bodo do 15. januarja v okviru Božiča po italijansko na izpostavljenih mestih ponujali italijanske izdelke in pridelke.

Na fotografiji  (z leve): veleposlanik Carlo Campanile,  direktor KZ 
Agraria Nikola Šavle in direktorica ITA Ljubljana  Serenella Marzoli, 
generalni konzul Italije v Kopru Giovanni Coviello in predsednik 
zadruge Luka Parovel.
Na fotografiji (z leve): veleposlanik Carlo Campanile, direktor KZ Agraria Nikola Šavle in direktorica ITA Ljubljana Serenella Marzoli, generalni konzul Italije v Kopru Giovanni Coviello in predsednik zadruge Luka Parovel. 

ISTRA > V zadrugi, ki sicer združuje istrske pridelovalce in je v veliki meri lokalno usmerjena, so se za decembrsko akcijo povezali z italijansko nacionalno agencijo ICE.

Direktor KZ Agraria Nikola Šavle: “Osnovo poslanstvo zadruge je pomoč in podpora lokalnim kmetijam od semena pa vse do prodaje pridelkov na trgovskih policah. Slovenski, lokalni pridelki in izdelki so pri nas po pomembnosti vedno na prvem mestu. S sosednjo Italijo nas povezujejo podobne prehranjevalne navade in okusi ter tradicionalno povpraševanje istrskih kupcev po italijanskih izdelkih. Posledično je Agraria s prilagajanjem ponudb željam svojih kupcev postala vodilni ponudnik živilskih izdelkov Made in Italy na področju Primorske. Pri izbiri izdelkov, ki jih uvrščamo na naše police je kakovost vedno najpomembnejši kriterij. Zelo smo bili veseli povabila agencije ICE k projektu skupne promocije italijanskih živilskih izdelkov. Cilj promocije Božič po italijansko v Agrariji je našim kupcem ponuditi izdelke najboljše kakovosti po korektnih cenah in povečati prepoznavnost italijanskih izdelkov na policah v prodajnih centrih KZ Agraria v božičnem obdobju.”

V uvodnem dnevu akcije je prišlo v Koper tudi najvišje italijansko diplomatsko zastopstvo.


Najbolj brano