DJI za božične dni

Prednovoletna izbira fotografskih, telefonskih ali raznih drugih elektronskih gadgetov je skoraj neskončna, zato se moramo kar dobro zbrati, da izberemo uporabnega in predvsem pravega za obdarovanca. Trend črnega petka se je pri nekaterih trgovcih podaljšal kar do predbožičnega večera in vam bo brez sramu pomagal pri izbiri, saj je s pametnimi telefoni ta postala zelo težavna.

  DJI Osmo Action za snemanje v vseh vremenskih pogojih
DJI Osmo Action za snemanje v vseh vremenskih pogojih 

Naša prva izbira za vse, ki želijo snemati le s svojim vrhunskim pametnim telefonom je Osmo Mobile 3. Trenutno je to najugodnejši vrhunski stabilizator slike za pametne telefone, ki ga je sicer kasneje z izboljšavami nasledil OM 5, a je 95 evrov, kolikor zdaj stane, nesporno odlična cena, da smo ga uvrstili kot prvega v predbožični izbor.

DJI Osmo Mobile 3 za vse ljubitelje snemanja videov s telefonom

Sledi atraktivna športna kamera DJI Action z velikim naborom zmogljivosti in nastavitev, namenjenih snemanju aktivnih športnih dogodkov, ki preseneča predvsem s svojim zanesljivim delovanjem. Stala vas bo samo 224 evrov, kar je pol manj kot konkurenčni GoPro Hero 9 black.

Po lestvici želja navzgor sledi DJI Pocket 2, to je vrhunska prenosna gimbal kamera, ki je bila predstavljena že leta 2018 in je njena trenutna cena 349 evrov nadvse ugodna. Uporabite jo lahko za vsak dogodek, sploh če gre za gibanje. Njena žepna velikost je kot nalašč za to, da jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Poleg vrhunske stabilizacije in videa lahko z njo naredite fotografije z ločljivostjo 64 milijonov slikovnih pik.

DJI Osmo Pocket 2 za entuziaste in za v žep

Za konec DJI-jevega izbora še nekaj za tiste bolj zahtevne odrasle otroke: DJI-jeva uspešnica, drona serije Mavic, DJI Mini 2. Težko je na tem mestu zajeti vse, kar ta leteča naprava zmore. Mini 2 je predvsem prijazen do uporabnika začetnika ter zmogljiv in res zelo majhen. Z natanko 249 gramov tehta približno toliko kot večje jabolko in se prilega vaši dlani. Čeprav je majhen, ima ta brezpilotnik veliko zalogo moči. Z maksimalno življenjsko dobo baterije 31 minut DJI Mini 2 ponuja več kot dovolj časa za ustvarjanje čudovitih posnetkov.

Za povezavo z upravljalcem je tu vrhunski način povezave OcuSync 2.0, ki omogoča video prenos do deset kilometrov razdalje v visoki ločljivosti. DJI Mini 2 z le nekaj dotiki samodejno fotografira in snema videoposnetke na profesionalni ravni, ki jih lahko neposredno delite s pomočjo družbenih omrežij. S skrbno optimizacijo izboljšuje uporabniško izkušnjo in omogoča uporabo inteligentnih funkcij. Zahvaljujoč pametnim funkcijam, kot so vračanje na izhodiščno točko poleta, samodejni vzlet in natančno lebdenje, je upravljanje poenostavljeno in varnejše kot kdaj koli prej.

DJI Mini 2 samo za odgovorne uporabnike

Mini 2 stane le 419 evrov, a priporočamo nakup s paketom Fly More Combo za 549 evrov s tremi rezervnimi baterijami in tremi pari rezervnih propelerjev. Mini 2 se lahko uspešno upira močnemu vetru in lahko vzleti tja, kamor vam ni dovoljeno, zato se ob nakupu drona res prepričajte, kaj z njim sploh smete in česa ne - da Božička sklatli bi ne.


Najbolj brano