Ana Roš: “Prehranska veriga je krhka”

Z včerajšnjim celodnevnim simpozijem je bil v Ljubljani sklenjen Evropski simpozij hrane, na katerem so govorci iz Evrope in Kanade opozorili na potrebo trajnostnega in lokalnega delovanja. Večdnevne gastronomske prireditve so se udeležili številni novinarji iz tujine.

Kuharska mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko je ena ključnih 
osebnosti Evropskega simpozija hrane, ki je minule dni potekal v 
Ljubljani. Foto: STA
Kuharska mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko je ena ključnih osebnosti Evropskega simpozija hrane, ki je minule dni potekal v Ljubljani. Foto: STA

LJUBLJANA > Evropski simpozij hrane je ambiciozen projekt, ki se je rodil kot nadgradnja zimskih srečanj kuharskih mojstrov Chefs Cup. Prvič ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano