Častni pokrovitelj projekta Primorski pospešek

Projekt Primorski pospešek, ki nastaja v sodelovanju med Zavodom Pospešek in Primorskimi novicami, je s temi besedami pospremil na pot njegov častni pokrovitelj, predsednik vlade Marjan Šarec:

Predsednik vlade Marjan Šarec Foto: STA
Predsednik vlade Marjan Šarec Foto: STA

“Z velikim veseljem sem se odzval povabilu, da kot častni pokrovitelj podprem projekt Primorski pospešek, ki želi prek konstruktivne javne razprave izpostaviti mlade v Sloveniji, izzive, s katerimi se srečujejo, uspešne zgodbe, ki jih tkejo, in govoriti tudi o priložnostih, ki jih Slovenija mladim ponuja. Kot predsednik vlade si želim, da bi bilo priložnosti za mlade v Sloveniji več.”

“Verjamem, da bo sodelovanje Primorskih novic in Zavoda Pospešek ponudilo veliko priložnosti mladim, da pridejo do novih znanj, poznanstev, razširijo obzorja, predvsem pa jim dalo tudi priložnost, da predstavijo svoj pogled, predlagajo rešitve za izzive sodobne družbe in opozorijo na spregledane priložnosti. Kot je nekoč dejal Albert Einstein: 'Ne moremo rešiti problemov z uporabo mišljenja, ki je ustvarilo te probleme.' In prav zato želim projektu Primorski pospešek obilo zagona, naj spodbudi in predstavi mlade misli! Z veseljem jih bom spremljal.”


Preberite še


Najbolj brano