Izolski Socialni demokrati odpirajo volilno pisarno

Socialni demokrati bomo v Izoli nastopili z listo 21 kandidatov za člane občinskega sveta na čelu z Aleksejem Skokom, ki je hkrati tudi županski kandidat. Jutri ob 18. uri bodo odprli svojo volilno pisarno na Ljubljanski ulici 15.

Prvih pet na listi izolske SD za občinski svet: (z leve)Valter 
Jugovac, Romina Kralj, Aleksej Skok, Katja Flego in Valdi Morato
Prvih pet na listi izolske SD za občinski svet: (z leve)Valter Jugovac, Romina Kralj, Aleksej Skok, Katja Flego in Valdi Morato 

IZOLA > Na vrhu liste Socialnih demokratov so trije dosedanji občinski svetniki - poleg Alekseja Skoka še Romina Kralj in Valdi Morato - in dva nova obraza, Katja Flego in Valter Jugovac.

V nadaljevanju liste si sledijo Nataša Ružnič, Renato Vouk, Sandra Prašnikar, Edvard Kleva, Zvonka Radojevič, Nino Filipin, Breda Pečan, Lucio Gobbo, Nina Ivančič Šavron, Dušan Moljk, Katarina Morato, Sebastjan Morato, Kristina Zelić, Slobodan Dražič, Damijan Poropat in Igor Križmančič.

Med svojimi prioritetami v novem mandatu ekipa izolske SD med drugim izpostavlja nov kulturni dom, obnovo športne dvorane na Kraški ulici, nov mladinski center, kanalizacijo na Šaredu, dnevni center oskrbe starejših, nova stanovanja za mlade, novo prometno ureditev mesta z garažno hišo in novo otroško igrišče v Kortah.


Najbolj brano