Še vedno iščejo 17-letnika iz Ajdovščine

Kljub intenzivnemu iskanju policisti in drugi sodelujoči v iskalni akciji še niso našli 17-letnega Nejca Gregoriča iz Ajdovščine, ki ga svojci pogrešajo od srede.

Nejca Gregoriča so svojci nazadnje videli v sredo popoldan.
Nejca Gregoriča so svojci nazadnje videli v sredo popoldan. 

AJDOVŠČINA > Kot smo poročali, so policisti Policijske postaje Ajdovščina v sredo, 30. maja, ob 22. uri prejeli obvestilo, da svojci pogrešajo 17–letnega Nejca Gregoriča iz Ajdovščine. Tistega dne so ga nazadnje videli ob 15.30, ko je odšel od doma, pozneje pa se staršem ni več oglasil.

Iskalna akcija je takoj po prijavi stekla na širšem območju Ajdovščine in okolice, vendar 17-letnika kljub intenzivnemu iskanju vse do zgodnjih jutranjih ur današnjega še niso izsledili.

Pogrešani 17-letnik je srednje postave, visok okoli 170 centimetrov, bolj podolgovatega obraza, svetlo rjavih kratkih las, modrih oči, na levi strani obraza ima nad ustnico materino znamenje. Oblečen je v belo majico s kratkimi rokavi s potiskom, sive kratke hlače, nosi belo kapo s šiltom, obut je v platnene modre športne copate.

Ajdovskim policistom so se včeraj pri iskanju mladoletnika pridružili tudi pripadniki Civilne zaščite Ajdovščina, GRS Tolmin - skupina iz Ajdovščine, večje število pripadnikov z iskalnimi psi iz severnoprimorske, notranjske, obalne in posavske regije, skupno približno 40 ljudi. V iskalno akcijo se je včeraj vključila tudi posadka helikopterja Slovenske vojske, fanta pa so iskali tudi njegovi sorodniki in znanci.

V času iskanja je policija prejela tudi večje število prijav občanov, da so opazili pogrešanega, vendar se je pozneje izkazalo, da ni šlo zanj.

Policisti PP Ajdovščina tudi danes od jutranjih nadaljujejo z iskanjem, pri čemer jim pomagajo pripadniki Civilne zaščite Ajdovščina.

Policija ponovno zaproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem oziroma bi imeli koristne informacije, da podatke sporočijo policistom PP Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00, elektronski naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) ali na najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo na znano interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.


Najbolj brano