Žiga Rustja bo občinstvu Avditorija v petek podaril svoj Čas

Žiga Rustja, kantavtor doma iz Parecaga, ki ga primorsko občinstvo dobro pozna tudi kot voditelja na Radiu Capris, bo v petek v portoroškem Avditoriju predstavil svoj drugi avtorski album Čas.

 Foto: Tomaž Primožic/FPA
Foto: Tomaž Primožic/FPA

PORTOROŽ > Plošča Čas prihaja štiri leta po izdaji prvenca Z moje perspektive. Žiga Rustja ga je napovedal s tremi že izdanimi singli, ki so se občinstvu že dodobra usedli v ušesa - Pozabi na vse, Rabim samo tebe in Kralj zelenega peresa.

Na petkovem koncertu v Avditoriju, ki se bo začel ob 20. uri in bo brez vstopnine (organizira pa ga Občina Piran), se bo kantavtorju na odru pridružil spremljevalni bend, ki ga tvorijo Luka Ivanovič (kitara), David Nik Lipovac (bobni), Matej Ivančič (bas) in Mitja Bobič (klaviature) ter spremljevalna pevka in tudi Žigova življenjska sopotnica Tina Novak. Zasedbi se bo tokrat pridružil še kitarist Marko Stropnik.

Žiga Rustja

Pri ustvarjanju albuma, pod katerega se kot producent podpisuje Andrea Flego, ki je napisal tudi besedilo za pesem Pozabi na vse, so Rustji pomagali številni slovenski in italijanski glasbeniki: Matteo E. Basta, Giorgio Biselli, Matteo Rivierani, Mike 3rd, Anika Horvat ter Drago Mislej Mef, ki je napisal besedilo za pesem Smo le ljudje.


Najbolj brano