Uspeh je povezan z znanjem

Prva knjiga Kenana Crnkića 7 skrivnosti uspeha na zelo preprost in praktičen način razkriva, kako lahko v življenju uspe prav vsakomur.

Kenan Crnkić:  $@ 
7 skrivnosti 
uspeha, prevedla 
Mojca Vodušek, 
Mladinska knjiga,
112 strani, 
cena 14,99 evra.
Kenan Crnkić: $@ 7 skrivnosti uspeha, prevedla Mojca Vodušek, Mladinska knjiga, 112 strani, cena 14,99 evra. 

Dr. Kenan Crnkić (1977), v Bosni in Hercegovini rojen profesor ekonomije, poslovnež, predavatelj in avtor uspešnic, verjame, da uspeh ni povezan s srečo, izobrazbo, premožnostjo ali naključjem, ampak z znanjem, spretnostjo in prizadevnostjo. V svojem prvencu tako razkriva sedem skrivnosti, ki ločijo zmagovalce od razočarancev. Bralcu tako predlaga, naj na poti proti uspehu najprej opredeli svoj cilj. Ob tem mora biti vsak posameznik pozitivno naravnan. Obvezno si mora vsakdo pripraviti tudi načrt in pridobiti zmagovalne navade. Iz sebe nato ustvarimo blagovno znamko, naposled pa se še povežimo in spoznajmo smisel.

Avtor v knjigi na preprost in praktičen način pojasnjuje, kako lahko prav vsakomur uspe. V njej prepleta življenjska spoznanja, citate, anekdote ter uporabne nasvete za uspeh.

V domovini je bila knjiga ob izidu prava senzacija, saj je obnorela bralce. V zgolj desetih dneh od izida je porušila vse prodajne rekorde. V prvem letu je bila desetkrat ponatisnjena, prevedena pa je tudi v več tujih jezikov.


Najbolj brano