Jih ni videl zaradi tovornjakov?

Po neuradnih informacijah naj bi pogrešanemu vozniku tovornjaka pogled na avtocesto pred trkom zakrivala dva tovornjaka, ki sta vozila pred njim. Včeraj so v gozdu pri Rakeku našli njegove osebne stvari.

Pogrešani Stanko Brajer
Pogrešani Stanko Brajer 

LOGATEC > V okolici Logatca so včeraj še vedno iskali 50-letnega Stanka Brajerja iz Trebelnega, ki je v ponedeljek s cisterno trčil v ustavljeni romunski vozili. Več kot 100 ljudi ga je iskalo na težko dostopnem terenu v okolici Logatca. V gozdu v bližini Rakeka so našli le njegove osebne stvari, psi pa so našli tudi njegovo sled, ki je vodila proti naselju Laze.

Izvedeli smo, da naj bi nesrečni Brajer tik pred nesrečo vozil še za dvema tovornjakoma. Prvi naj bi romunski vozili pravočasno opazi in zavil levo, drugi naj bi ju videl šele, ko se mu je umaknil prvi in se jima v zadnjem trenutku izognil, Brajer pa naj bi ustavljeni vozili zagledal prepozno. Po poškodbah desnega dela kabine sodeč, se je skušal tudi on izogniti trku, vendar očitno prepozno. V razbitinah dacie logan je umrla štiričlanska romunska družina; višji državni tožilec Flavius Corneliu Chis, njegova 34-letna žena, njun petletni sin in 60-letna tožilčeva mama. Peljali naj bi se na počitnice v Italijo. Brajer je po nesreči, domnevno zaradi šoka, odkorakal v gozd in ga do včeraj kljub intenzivnemu iskanju še vedno niso našli. Včeraj je v javnost prišla tudi informacija, da je bil Brajerjev oče v ponedeljek dopoldne na smrtni postelji, kar naj bi Brajer tudi vedel. Po nesreči je Brajerjev oče umrl. DC


Najbolj brano